Over mij

Tot 29 november 2018 was ik gepassioneerd en hard aan het werk met mijn bedrijf Heijdens karwei producties. Sinds 29 november ben ik nog meer gepassioneerd en hard aan het vechten tegen de kanker in mijn lijf. Ik heb enorm veel zin om weer hard aan het werk te gaan zo gauw als dat ook maar mogelijk is, maar met een aantal nieuwe levenslessen geleerd in deze kanker tijd.

Met een erg fijn team van artsen en verpleegkundigen werk ik aan mijn genezing en om weer te kunnen functioneren in mijn gezin en mijn werk. Met mezelf ben ik in conclaaf om mijn leven aan te passen aan een nieuw standaard, waar genieten en leven in het moment een prominente plaats moeten gaan krijgen.

Als vader van de 2 liefste en mooiste kinderen, Eliza (11) en Koen (8), én als man van mijn geweldige vrouw Miriam heb ik een erg druk leven met ons jonge gezin. Iedereen doet zijn/haar uiterste best om er iets goeds van te maken. Ieder op z’n eigen manier. Ik geloof dat we dichter naar elkaar aan het toegroeien zijn, ondanks de hele vervelende periode!

Met mijn bedrijf werk ik voor tal van opdrachtgevers. Ik werk als freelance cameraman voor o.a. omroep Brabant en ik maak als zelfstandig producent videoproducties voor een grote diversiteit aan bedrijven. Als videobedrijf word ik ook vaak gevraagd om marketing en communicatie afdelingen te ondersteunen.

Met de diagnose kanker op zak maak ik mijn leven nog mooier door het leven te bewuster te leven en te ervaren. Ik hoop met mijn positieve en soms directe kijk op het leven anderen te stimuleren om je ogen net iets verder te openen.

Twan van der Heijden.